Populära böcker till bra priser

Böckernas värld erbjuder något för alla – här finns berättelser för de som tycker om spänning i form av realistiska deckare, för de som vill fly undan den verkliga världen och in i en fantasivärld med magi och drakar, för de som vill läsa om verklighetsbaserade människoöden och för de som vill uppleva romantik i romanform. Vissa böcker når ut till så många läsare att de blir bästsäljare, eller kallas moderna klassiker – det är dessa böcker som det talas om på lunchrasten på arbetsplatser över hela världen, och som står på mångas önskelistor inför jul. Bara några exempel på böcker som har blivit verkliga moderna klassiker är Harry Potter-böckerna, Millennium-trilogin och Astrid Lindgrens barnböcker.

Att ge bort en bok är med andra ord ett säkert kort – men var ska man egentligen köpa sina böcker för att få bäst valuta för pengarna? Svaret är, som så många gånger, att det beror på. Prismässigt är det i stort sett alltid billigare att köpa böcker i en e-butik, till exempel Bokus. Om man dessutom använder sig av en Bokus-rabattkod från Kampanjjakten, kommer man undan ännu billigare, och kan kanske köpa en eller två böcker till sig själv också för de pengar man sparar in.

Om man däremot är osäker på vilken bok man ska köpa i present till någon, kan det vara värt det lite högre priset att gå till en fysisk butik och köpa böckerna. Det man betalar för i form av det högre priset på böckerna är då möjligheten att tala med butikspersonalen, som ju är välbekanta med butikens utbud och med den aktuella litteraturen, och få hjälp med att välja ut vilken bok som skulle kunna passa mottagaren baserat på hens personlighet, intressen och smak.books-1841116_960_720

I vissa fall kanske dock en bok inte passar som gåva, oavsett om det är en bästsäljare eller inte, helt enkelt för att mottagaren av presenten inte tycker om att läsa romaner eller längre texter. Även för dessa personer finns dock e-butiker som erbjuder ett stort utbud med något för alla intressen till bra pris, nämligen de som Tidningskungen, som säljer tidsskrifter. Hos Tidningskungen finns till exempel fler än 600 tidningar, både svenska och internationella, om alla ämnen man kan tänka sig. Dessutom går det att hitta även en Tidningskungen-rabattkod på Kampanjjakten.se, så att man kan köpa tidningar till all sin släkt och alla sina vänner till lågt pris. Med böcker och tidningar som kombination behöver du aldrig mer fundera på vad du ska ge någon i present!

 

Taggar: , , , , ,

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Bruhnforlag – En sajt om framgångsrika barn- och ungdomsberättelser